Перголи с ламели

Перголи с ламели

Времето вече не е проблем. Перголите с алуминиеви ламели са добре проектиран подвижен покрив, който може функционално да се използва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Те са съчетание на естествена вентилация и осветление и стабилна защита от слънце, вятър и валежи. Благодарение на изолационните ламели с регулируемо движение и завъртане, може да си осигурите желания климат.

Характеристики:
-Стабилна конструкция, изработена от алуминиеви профили с възможност да се монтира върху метални,    алуминиеви или стоманени горещо поцинковани колони;
-Покривна част – алуминиеви ламели (въртящи и прибиращи)
-Управляващият механизъм е разположено в носещите ролкови водачи;
-Висока издръжливост на вятър, дъжди и сняг;
-Задвижване – ръчно или с автоматика Somfy
-Стандартно боядисване на конструкцията бяло RAL1015 и RAL9016;
-Възможност за добавяне на допълнителни странични заграждения /ветрозащити/ и вертикални тенти;
-Наклон – минимум 15%
-Натоварване на сняг – 120кг./кв.м.
-Пергола с въртящи ламели – може да се регулира чрез завъртане от 0 ° (затворена позиция) до 90º  (отворена позиция) с ръчен механизъм или с електродвигател, което позволява контролиране нивото на  директна слънчева светлина, климатична вентилация и осигурява защита от лошо време и снеговалежи.
-Пергола с прибиращи ламели – движението може да се регулира от затворено положение, междинни  отворени позиции до изцяло отворено положение, както и завъртане до 90º (отворена позиция), което  позволява контролирано засенчване, вентилация и осигурява защита от лошо време и снеговалежи.  Задвижването е изцяло автоматизирано.

Реализирани проекти.