Извити (кошница) тенти

ИЗВИТИ ТЕНТИ

Вечните сенници – гъвкави и практични, подходящи за целогодишна употреба. Извитата форма създава уединение и осигурява ефективна защита от слънце, вятър и дъжд от всички ъгли.  Техните елегантни  заоблени линии ги правят идеално украшение за врати, тераси и прозорци на жилищни и търговски сгради.

Конструкция:
Алуминиева конструкция. Стандартно прахово боядисана RAL9003 бяло. Възможност за допълнителен избор на цветове по схемата RAL .

Покривна част:
– 100% акрилен плат – водоустойчив с UV защита и 5 години фабрична гаранция за цвят. Богат избор на цветове!
– PVC плат (винил) – водоустойчив.

Монтаж: стена или таван

Задвижване:
– Ръчно – с въже или с редуктор и манивела.
Автоматично (автоматични водачи)- чрез ел. двигател Somfy с бутон или дистанционно управление и допълнителни сензори за слънце, вятър и осветеност за по-голямо удобство и комфорт.

Възможно е поставянето на рекламни надписи.

Предлагат се в няколко варианта за посрещане на всички функционални и архитектурни нужди.
1.-„Кошница“ – този модел се характеризира с извит преден панел, изработен от серия  успоредни  лъчи с    формата на радиус 90°. Тента тип „Кошница“ може да се използва върху малки прозорци и входове и при  по-големи площи като веранди, вътрешни дворове и площадки.
    Максимални размери:
– Максимална ширина: 5,00 м.
– Максимално изнасяне: 1,20 м.

2.-„Купол“ – куполовидната тента обикновено намира приложение върху малки входове и прозорци както и при арки. Формата на четвърт-сфера осигурява ефективна защита от слънцето и дъжда от всички ъгли.
   Максимални размери:
– Максимална ширина: 2,80 м.
– Максимално изнасяне: 1,40 м.

3.-„Издължен купол“  – с рамка, подобна на куполовидната тента, този модел е най-подходящ за дълги прозорци или входове. Издълженият купол може да се използва върху права или извита повърхност за покриване на ъглов вход или прозорец.
   Максимални размери:
– Максимално ширина: 4,20м.
– Максимално изнасяне: 1,20м